banner913
banner932
banner1012

Spor adamlarına yönelik seminer başladı

banner1020

Beden eğitimi öğretmenleri, spor federasyonları ve federasyonlara bağlı spor eğitmenlerine, Spor Kültürü, Spor Eğitimi ve Yetenek Seçmeleri Semineri veriliyor

banner974
Spor adamlarına yönelik seminer başladı

banner971

Başbakanlık, Spor Dairesi Müdürlüğü, Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü ve Lefke Avrupa Üniversitesi himayelerinde; Spor Kültürü, Spor Eğitimi ve Yetenek Seçmeleri Semineri başladı. 

Dört gün sürecek olan seminere Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’na bağlı beden eğitimi öğretmenleri, spor federasyonları ve federasyonlara bağlı spor eğitmenleri katılıyor. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminerleri, Prof Dr Caner Açıkada veriyor. Atatürk Spor Kompleksi’ndeki Atatürk Spor Salonu, Atatürk Yüzme Havuzu ve Atatürk Stadı'nda ise 17-18 Eylül tarihlerinde uygulamalar gerçekleştirilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.