banner913
banner932
banner1012

Son sözü Arda söyledi

banner1020

Göçmenköy, teknik adamsız çıktığı maçta Esentepe’yi, Arda Sözcü’nün attığı golle mağlup ederek, ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Esentepe’de ise düşüş devam etti

banner974
Son sözü Arda söyledi

banner971

Yer : Göçmenköy Stadı

Hakemler : Osman Küçük, Ozan Kel, Engin Akkagün, Osman Özpaşa

Göçmenköy : Okan, Rifat, Umut, Cemal, Arda, Sabri, Ali, Uğur, Suat, Mustafa Ayker, Kemal

Esentepe : Kemal, Muhammet, Nersin, Onur, İsmail, Mahmut, Eser, Hüseyin, Ahmet, Turan, Hasan

Goller : 60’Arda Sözcü (Göçmenköy

K-Pet Birinci Lig’de 6.haftanın zorlu mücadelesinde Göçmenköy konuk ettiği Esentepe’yi Arda Sözcü’nün kaydettiği golle 1-0 mağlup etti ve çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Başkent temsilcisi Göçmenköy, ligin 6.haftasında konuk ettiği ligin güçlü ekibi Esentepe’yi tek golle geçti. İlk devresi golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada kırmızı lacivertliler 60.dakikada Arda’nın ayağından bulduğu golle maçı 1-0 kazanmasını bildi. Göçmenköy aldığı bu galibiyetle puan sayısını 7’ye yükseltirken, Esentepe ise 8 puanda kalarak zirve yarışında yara aldı.

Karşılaşmanın ilk devresi orta saha mücadelesi şeklinde geçerken 0-0 tamamlandı. İkinci devrede her iki takım da gol için yüklenerek önemli pozisyonlara girdi.

60.dakikada ani gelişen Göçmenköy kontratağında genç sol kanat oyuncusu Arda Sözcü güzel bir vuruş yaparak topu filelere gönderip, takımını öne geçirdi. 1-0

1-0’dan sonra Esentepe rakibinin üzerine beraberlik golü için giderken, savunmasında da önemli açıklar verdi. 90.dakikada Esentepe’nin golcü futbolcusu Başak’ın kafa vuruşu direkten dönerken, Göçmenköy sahasında oynadığı maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

(Foto: İsa TABAK)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.