banner913
banner932
banner1012

Siber, KTSYD yönetim kurulunu kabul etti

banner1020

banner974
Siber, KTSYD yönetim kurulunu kabul etti

banner971

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Çelen Oben Başkanlığındaki Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin  (KTSYD) yeni yönetim kurulunu kabul etti.

Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde konuşan Başkan Siber, derneğin yeni yönetim kurulunu kutladı ve başarılar diledi. Siber, KTSYD’nin kendi görevleri yanında toplumsal konulara da duyarlılık gösterip sosyal sorumluluk projelerinde yer almasının diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olması gereken bir durum olduğunu ifade etti. Spor yazarlarının başarılara imza atmasını dileyen Siber, derneğin yapacakları çalışmalar için duydukları heyecanın önemli olduğunu ifade etti.

KTSYD Başkanı Çelen Oben de konuşmasında, yeni yönetim olarak nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini belirterek, bu vesile ile derneğin gelecek dönemdeki projeleri ile ilgili Başkan Siber’e bilgi verme fırsatı da bulduklarını söyledi.

Oben, derneğin ülkenin en köklü ve büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu ifade ederek, mesleki alanda yapılan çalışmaların yanısıra, sosyal sorumluluk projelerinde de her zaman topluma katkı koyduklarını vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.