banner913
banner932
banner1012

Şampiyon Koop Bank

banner1020

Koop Bank Genel Müdürlük ve BİNBOĞA’nın mücadele ettiği ve çekişmeli geçen final maçı 2-2 tamamlanırken, şampiyon takımı penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayan Koop Bank Genel Müdürlük şampiyon oldu

banner974
Şampiyon Koop Bank

banner971

Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Ltd tarafından organize edilen “Koop Bank Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi. Koop Bank Genel Müdürlük şampiyon oldu.

Koop Bank Genel Müdürlük ve BİNBOĞA’nın mücadele ettiği ve çekişmeli geçen final maçı 2-2 tamamlanırken, şampiyon takımı penalti atışları belirledi. Penalti atışlarında 5-4 üstünlük sağlayan Koop Bank Genel Müdürlük şampiyon olurken, BİNBOĞA ikinciliği aldı.

Final öncesi üçüncülük için mücadele eden KOOP-Süt ve KOOP SÜT-2 maçı 8-8 sona ererken, penalti atışlarının galibi KOOP SÜT üçüncü oldu.

Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde ödüller, Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Ltd. Genel Müdürü Kemal Ataman, Genel Müdür Yardımcısı Orhan Bürüncük, İştirakler Koordinatörü Orhan Kürşad ve KOOP-SEN Başkanı Mehmet Ali Güröz tarafından verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.