banner913
banner932
banner1012

Sahaları, Soruşturma Komitesi denetleyecek

banner1020

Spor Dairesi sentetik zeminli Göçmenköy Stadı ve Spor Dairesi’ne bağlı diğer sentetik sahaların denetlenmesi için bir “Soruşturma Komitesi” kurulmasını kararlaştırdı

banner974
Sahaları, Soruşturma Komitesi denetleyecek

banner971

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu, 2017 yılında yapımı tamamlanan ancak yapıldığı tarihten itibaren yağan yoğun yağışlar sonrası kullanılamaz hale gelen sentetik zeminli Göçmenköy Stadı ve Spor Dairesi’ne bağlı diğer sentetik sahaların denetlenmesi için bir “Soruşturma Komitesi” kurulmasını kararlaştırdı.

Kemal Deniz Dana başkanlığında toplanan Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu, Göçmenköy Stadı ve daireye bağlı diğer sentetik zeminli sahaların incelenmesi ve raporlanması için oluşturulacak olan Soruşturma Komitesi’nde, Spor Dairesi’nden iki, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu’ndan bir ve Planlama ve İnşaat Dairesi’nden bir kişinin yer almasını kararlaştırdı. Komitenin, sahaları inceleyip rapor oluşturması kararı aldı.

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu ayrıca, Kıbrıs Türk Mimar ve Mühendisler Odası’ndan da konuyla ilgili inceleme ve bilirkişi raporu talebinde bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.