banner913
banner932
banner1012

Robben, milli takımı bıraktı

banner1020

Hollanda sahasında İsveç'i 2-0 yenmesine rağmen play-off'a kalamazken, maç sonunda Hollanda'nın yıldız oyuncusu Arjen Robben, Milli Takımı bıraktığını açıkladı

banner974
Robben, milli takımı bıraktı

banner971

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri son maçında Hollanda sahasında İsveç'i 2-0 yenmesine rağmen play-off'a kalamadı. 
Karşılaşmada Hollanda'ya galibiyeti getiren golleri 16 ve 40. dakikalarda Robben attı. 
Bu sonuçla Portakallar grupta 19 puanla 3. sırada yer aldı ve play-off şansını kaybetti. Yenilmesine rağmen 2. sırada kalan İsveç ise 2018 Dünya Kupası için play-off oynama hakkı kazandı. 
ROBBEN MİLLİ TAKIMI BIRAKTI
Maçın ardından Hollanda'nın yıldız oyuncusu Arjen Robben, Hollanda Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı. 33 yaşında milli formaya veda eden Robben, bu formayla 96 maça çıktı. Oynadığı maçlarda 37 gol atıp, 35 asist yapan yıldız oyuncu, milli formayı ilk kez 2003 yılında hazırlık maçında Portekiz karşı giydi. 
Robben maçın ardından kararını "Meşaleyi yeni jenerasyona devretmek için iyi bir zaman. Artık kulüp kariyerime odaklanacağım. Milli Takımı bırakıyorum." sözleriyle açıkladı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.