banner913
banner932
banner1012

Riva ihalesi sonuçlandı

banner1020

Galatasaray Spor Kulübünün İstanbul Riva'daki arsası için gerçekleştirilen ihale sonuçlandı. İhaleyi Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığı kazandı

banner974
Riva ihalesi sonuçlandı

banner971

Galatasaray Spor Kulübünün İstanbul Riva'daki arsası için gerçekleştirilen ihale sonuçlandı. İhaleyi Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığı kazandı.

Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen ihalenin ikinci oturumunda sözlü mali teklifler alındıktan sonra yazılı tekliflere geçildi. Sözlü tekliflerde bir şirketin ihaleden çekilmesi ile 6 şirketin yazılı teklif verdiği zarfların açılması sonucu ihaleyi Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığı kazandı.

Zarfların açılması sonucu ihaleye gelen teklifler arasından en yüksek şirket payı gelir oranı teklifi Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığı'ndan geldi. Şirketin verdiği teklif arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 3 milyar 100 milyon lira, şirket payı gelir oranı yüzde 38, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 1 milyar 178 milyon lira olarak açıklandı.

Satış toplam gelirinde verilen teklif 3 milyar 808 milyon liraya da kadar yükselse de şirket payı gelir oranı yüzde 25 ile Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığının yüzde 38'lik oranının altında kaldığı için ihale Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığında kaldı.

RİVA İLE GALATASARAY’IN KASASI DOLACAK

Galatasaray Spor Kulübünün İstanbul Riva'daki arsası için gerçekleştirilen ihalenin sonuçlanmasının ardından Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özbek, Galatasaray'ın marka değeri ile Emlak Konut'un marka değerinin birleşmesi ile ihalede yüksek rakamlar çıktığını belirterek, projeleri hayata geçirme sebeplerini "Galatasaray'ın mali bağımsızlığını yakalaması" olarak açıkladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Riva Projesi'nde nihai rakam bu işlerin yapılıp bitmesi ile ortaya çıkacak, elde edilecek rakam bugünkü rakamın çok üstüne çıkacak. Galatasaray mevcut finansmanı, önümüzdeki günlerde rahat bir yapıya kavuşacak" dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.