banner913
banner932
banner1012

Pas Akıncı’dan, gol Tatar’dan

banner1020

Taşkınköy Raif Denktaş Halı Sahası açılışındaErsin Tatar, Mustafa Akıncı’nın eliyle attığı paslara kafa vuruşu yaparken, 3. kafa vuruşunu gole çevirerek, alkış aldı

banner974
Pas Akıncı’dan, gol Tatar’dan

banner971

Ahmet Ersöz başkanlığındaki Taşkınköy Spor Kulübü geçtiğimiz akşam ülkemizin en modern halı sahası haline getirdikleri Taşkınköy Raif Denktaş Halı Sahasının açılışını gerçekleştirirken, bütün devlet erkanını da açılışta buluşturdu.

Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile başbakan Ersin Tatar, halı sahada futbol yeteneklerini sergilediler. Top sektiren Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile başbakan Ersin Tatar daha sonra birlikte oynadılar.

Ersin Tatar, Mustafa Akıncı’nın kendisine eliyle attığı paslara kafa vuruşu yaparken, 3. kafa vuruşunu gole çevirerek, alkış aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.