banner913
banner932
banner1012

Panele ilgi büyüktü

banner1020

YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen Spor Gazeteciliği ve Yeni Medya paneli, YDÜ’de kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi

banner974
Panele ilgi büyüktü

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Spor Bilimleri Fakültesi tarafından Spor Gazeteciliği ve Yeni Medya konulu panel dün düzenlendi.

Yakın Doğu Üniversitesi AKKM Salon 2'de 11.00’de başlayan panelde açılış konuşmasını yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Tiryakioğlu bu panelin bu eğitim döneminde düzenlenen ilk panel olduğunu belirterek panele katılan konuşmacılara da teşekkür etti. Tiryakioğlu paneli izlemeye gelen öğrencilere de iyi dinleyip panelistlerin tecrübelerinden yararlanmalarını tavsiye etti.

Moderatörlüğünü gazeteci – yazar Hasan Hastürer’in yaptığı panelde, Songuç Kürşad (Kıbrıs Gazetesi Spor Müdürü), Çelen Oben (KTSYD Başkanı), Harun Denizkan (GAK TV Direktörü) ve Hasan Ecer (BRT Spor Yorumcusu) konuşmacı olarak yer aldı.

Panelde medyanın geçmişteki durumu ile teknolojinin gelişmesiyle birlikte şimdiki hali izleyenlere aktarıldı. Panel soru-cevaplarla tamamlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.