banner913
banner932
banner1012

Özbek’ten taraftara antrenör mesajı

banner1020

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Hiç endişe etmeyin, en iyi şekilde Galatasaray'ı yönetecek, Galatasaray'ı temsil edecek bir antrenör çalışması içerisindeyiz. Devre arasına varmadan inşallah kendisini Galatasaray Kulübüne getireceğiz." dedi

banner974
Özbek’ten taraftara antrenör mesajı

banner971

Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 1. Onur Ödülleri sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Igor Tudor'la ilişkilerinin resmen bitmesinin bu akşam gerçekleşeceğini söyledi.

Tudor'u önceki gün gördüğünü dile getiren Özbek, "Bu akşam anlaşmayı karşılıklı feshediyoruz. Dolayısıyla hemen bunun ertesi itibarıyla... Evet biz Todur'la ilgili yönetim kurulu kararı aldıktan sonra çalışmalarımız zaten başladı." diye konuştu.

Galatasaray camiasına mesaj veren Özbek, "Onların bir endişesi var, 'Devre arası kampında ne olacak?' Sezon başlıyor, sezon hazırlığı. Hiç endişe etmeyin, en iyi şekilde Galatasaray'ı yönetecek, Galatasaray'ı temsil edecek bir antrenör çalışması içerisindeyiz. Devre arasına varmadan inşallah kendisini Galatasaray Kulübüne getireceğiz." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DA HAKAN BALTA SÜRPRİZİ

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 17. haftasında 24 Aralık Pazar günü Göztepe'yi ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, takımda Hakan Balta sürprizi yaşandı.

Teknik direktör Igor Tudor'un yeni sezon planlamasına dahil etmediği isimlerden Hakan Balta, Hırvat çalıştırıcının görevden alınması sonrası tekrar A takıma döndü.

Yönetim tarafından geçici olarak takımın başına getirilen Galatasaray Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Emrah Bayraktar, Hakan Balta'yı bugünkü idmana dahil ederken, tecrübeli oyuncunun çalışmalarda yer aldığına yönelik fotoğraflar da sarı-kırmızılı kulüp tarafından servis edildi.

Öte yandan sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik sorumlu Emrah Bayraktar yönetiminde düzenlenen antrenmanla Göztepe maçının hazırlıklarına devam etti. Futbolcuların idmanda, pas, baskı ve reaksiyon çalışmalarının ardından 3 grup halinde değişimli olarak 7'ye 7 çift kale maç oynadıkları aktarıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.