banner913
banner932
banner1012

Onur Kandili doğum gününde anıldı

banner1020

banner974
Onur Kandili doğum gününde anıldı

banner971

Elim bir deniz kazası sonucu 19 Ağustos 2013 yılında yaşama veda eden, Mağusa Türk Gücü futbolcusu Onur Kandili doğum gününde (16 Ocak 1993) Mehmetçik’te bulunan kabri başında anıldı.

Mehmetçik futbol takımı, dün 1461 İskele Trabzon ile oynadığı maçı öncesinde, ülkemizin yetiştirdiği yetenekli sporcular arasında yer alan Onur Kandili’yi anarak, Onur'u unutmadıklarını, unutmayacaklarının mesajını verdiler. Takım antrenörü Cenk Şeren, futbolcular, Onur'un annesi Nalan, babası Mehmet ve Kandili ailesinin katıldığı anma töreninde duygusal anlar yaşandı.

Genç yaşına (20 yaş) rağmen futbol, avcılık ve atıcılık dallarında başarıları olan, çok yönlü sporcu kişiliği ile kısa zamanda önemli başarılar elde eden Onur'un mezarına, 27. yaş gününde çelenk ve çiçekler bırakılıp dualar okundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.