banner913
banner932
banner1012

Onur Akgül, UKÜ’de anıldı

banner1020

banner974
Onur Akgül, UKÜ’de anıldı

banner971

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü'ne bağlı UKÜ 1907 ÜNİFEB (Üniversiteli Fenerbahçeliler) kulübü üyesi öğrencileri UKÜ Spor Koordinatörlüğü işbirliğinde "Onur Akgül Futbol Turnuvası" düzenledi.

Genç yaşta elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Onur Akgül’ün, adını ve anısını yaşatmak için 1907 ÜNİFEB tarafından düzenlenen halı saha turnuvasının dördüncüsü gerçekleştirildi. “Onur Akgül Futbol Turnuvası”na 4 takımın katılırken kazanan takıma kitap hediye edildi.

Onur Akgül Futbol Turnuvası finalinde, Siyah Çoraplılar’ı, 6-5 mağlup eden Kral Jailson birinci olurken, Alex de Souza’yı 8-4 yenen Ordinaryüs, üçüncü oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.