banner913
banner932
banner1012

Olaylar disiplinlik oldu

banner1020

banner974
Olaylar disiplinlik oldu

banner971

KTFF Soruşturma Merci, K-Pet Süper Lig Yalova SK ile Mağusa Türk Gücü SK takımları arasında oynanan karşılaşmada, Yalova taraftarlarının sebep olduğu saha olaylarından dolayı Yalova’yı, maçın yardımcı hakemi Ali Orcan'a yönelik yaptığı fiilden dolayı Yalova futbolcusu Erkan Gezici'yi, Disiplin Kurulu tarafından cezalı olmasına rağmen taraftar olarak bulunan Ahmet Kocakasap'ı, maçın orta hakemi Timur Ercan Bodi'ye yönelik yaptığı fiilden dolayı Disiplin Kurulu'na sevk etti.

K-Pet Süper Lig’de Doğan Türk Birliği ile GAÜ Çetinkaya arasında oynanan karşılaşmada, Doğan Türk Birliği taraftarlarının sebep olduğu saha olaylarından dolayı ise Doğan Türk Birliği, Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.