banner913
banner932
banner1012

Meter, IFBB’de yarışmaya katılacak

banner1020

Meter Mevsimler, KKTC’yi vücut geliştirme alanında dünyada temsil etmeye devam ederken, IFBB’de katılacağı yarışmada bir ilki gerçekleştireceğini söyledi

banner974
Meter, IFBB’de yarışmaya katılacak

banner971

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Smarth Health Spor Koordinatörü Meter Mevsimler, GAÜ sponsorluğunda vücut geliştirme alanında en üst seviyeye doğru ilerliyor.

Mevsimler yaptığı açıklamda, WBFF’in resmi sporcusu olduğunu belirterek, 2016 yılında Toronto Dünya Şampiyonası’nda ise Dünya 6’cısı olduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde IFBB’de yarışmaya katılacağını ifade eden Mevsimler, bir ilki gerçekleştireceğini ve hiç bir Türk’ün alamadığı dereceyi almayı hedeflediğini vurgularken, katılacağı yarışmanın, profesyonel lige çıkma yarışması olduğunu belirtti. Meter, GAÜ sponsorluğunda katılacağım yarışmaya en iyi noktamda gidiyorum ve kesinlikle iz brakacağıma inanıyorum; dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.