banner913
banner932
banner1012

Merih Demiral'dan şok haber

banner1020

Juventus'un Roma ile oynadığı maçta sakatlanan Merih Demiral'ın sol diz ön çapraz bağının koptuğu açıklandı. Sezonu kapatan milli oyuncunun, EURO 2020'ye yetişmesinin de zor olduğu ifade ediliyor

banner974
Merih Demiral'dan şok haber

banner971

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus’ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral’ın, geçirdiği sakatlık nedeniyle ameliyat edileceği ve uzun süre yeşil sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Serie A'nın 19. haftasında Roma ile oynanan maçın 16. dakikasında sakatlanan Merih'in dün sabah kulübün "J Medical" kliniğinde testlerden geçtiği ifade edildi.

Açıklamada, testler sonucunda, Merih Demiral'ın sol diz ön çapraz bağlarında zedelenme ve menisküs yaralanması tespit edildiği ve ilerleyen günlerde operasyon geçireceği bildirildi.

"ÇABUK DÖN MERİH! SENİ BEKLİYORUZ"

Juventus kulübü, açıklamasını sosyal medyadan, "Çabuk dön Merih! Seni bekliyoruz." ifadeleriyle paylaştı.

İtalyan basını, milli futbolcu Merih'in sezonu kapattığını yazdı.

Merih Demiral, Roma ile oynanan maçta hem takımının hem de kendisinin Juventus’taki ilk golüne imza atmıştı. Merih, maçın 16. dakikasında hava topu mücadelesine yükseldiği sırada kötü biçimde düşerek sakatlık geçirmişti.

Oyuna devam etmek isteyen Merih'e teknik heyet müsaade etmemiş, kendisinin yerine Hollandalı stoper Matthijs De Ligt 19. dakikada oyuna dahil olmuştu. Aynı maçta, benzer bir sakatlık geçiren Roma'nın İtalyan yıldızı NicoloZaniolo da sezonu kapatmıştı.

INTER'DEN DE MERİH PAYLAŞIMI

Öte yandan, Inter kulübü de Twitter adresinden Merih Demiral için destek mesajı paylaştı.

Türk spor camiasından da birçok isim sosyal medya üzerinden "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

EURO 2020'YE YETİŞMESİ ZOR

Sezonu kapattığı belirtilen savunma oyuncusunun 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2020) da yetişmesinin zor olduğu kaydediliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.