banner913
banner932
banner1012

Maicon'dan Lugano itirafı

banner1020

Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Maicon, Terim'in gelmesiyle birlikte takımda aile ortamının oluştuğunu ifade etti. Maicon, Türkiye'ye gelmeden önce Tafarel ile değil Lugano ile görüştüğünü açıkladı

banner974
Maicon'dan Lugano itirafı

banner971

Takımda huzurlu bir ortam bulunduğunu belirten başarılı stoper, "Biz mayısta şampiyonluğu kazanmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Maicon, Habertürk Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu, takıma gelmeden önce de Terim'i tanıdığı söyledi.

Maicon, "Terim'in etrafına verdiği enerjiyle nasıl etkili bir insan olduğunu çok kolay bir şekilde anlayabiliyorsunuz. Takıma da bu hemen yansıdı zaten. Şu anda çok mutlu, huzurlu, neşeli bir ortam var. Tam anlamıyla aile ortamı yaşıyoruz" dedi.

Süper Lig'in çekişmeli geçtiğine işaret eden Maicon, "Herkes yarışın içinde ve bizim rakibimiz. Kesinlikle hiçbir rakibi küçümsememeniz gerekiyor. Biz mayısta şampiyonluğu kazanmak istiyoruz''ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye gelmesinde eski Fenerbahçeli Lugano'nun etkili olduğunu kaydeden tecrübeli stoper, "Gelmeden önce Tafarel'le değil Lugano ile görüştüm. Bana ülke ve Galatasaray hakkında olumlu şeyler söyledi" şeklinde konuştu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.