banner913
banner932
banner1012

Kutsokumnis’e hüzünlü veda

banner1020

KOP merhum başkanı Kostakis Koutsokoumnis dün Güney Lefkoşa’da Ağlanca bölgesindeki St. Andreu Kilisesi’nde düzenlenen tören sonrasında ayni yöredeki aile kabristanlığına defnedildi. Spor yazarımız Fevzi Beyar’ın da katıldığı cenazede KTFF de temsil edildi

banner974
Kutsokumnis’e hüzünlü veda

banner971

Yaklaşık 17 yıl süreyle Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) başkanlığı görevi yürüten merhum Kostakis Koutsokoumnis dün Güney Lefkoşa’da Ağlanca bölgesindeki St. Andreu Kilisesi’nde düzenlenen tören sonrasında ayni yöredeki aile kabristanlığına defnedildi.

KOP tarafından organize edilen törene Koutsokoumnis’in ailesi, çalışma arkadaşları, UEFA ve FİFA başkanları, çok sayıda Avrupa ülkesi futbol federasyonlarının üst düzey temsilcileri, güneydeki yabancı diplomatik misyon, siyaset ve iş dünyası temsilcileri, Kıbrıs Milli Takım Futbolcuları, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 1. Başkan Yardımcısı Orçun Kamalı ve Genel Sekreter Enver Baturalp da katıldı.

5 Mart Pazartesi gün yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayata veda eden, Kıbrıs ve dünya futbol yönetimlerinin tanınmış ismi Koutsokoumnis için kilisede yapılan ve 1 saat süren tören, KOP ve ailesi adına yapılan konuşmaların ardından tamamlandı.

UEFA’nın girişimleri ile KTFF ile işbirliği konusunda Başkan Hasan Sertoğlu ile  bir dönem hızlı bir görüşme süreci yaşayan Koutsokoumnis için KOP merkez binasında açılan taziye defterinin imzalanmasına 12 Mart’a kadar devam edileceği bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.