banner913
banner932
banner1012

KTSYD, EAK yemeğine katıldı

banner1020

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği heyeti, Kıbrıs Rum Spor Yazarlı Birliği (EAK) tarafından yapılan davet üzerine Uluslararası Spor Yazarları yemeğine katıldı

banner974
KTSYD, EAK yemeğine katıldı

banner971

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği heyeti, Kıbrıs Rum Spor Yazarlı Birliği (EAK) tarafından düzenlenen Uluslararası Spor Yazarları yemeğine davet edildi.

Pazartesi akşamı Lefkoşa’nın güneyinde gerçekleştirilen yemeğe dernek başkanı Burhan Gürkan ve yöneticiler Çilen Ulusoy, Hüseyin Köprülü, Hamit Sakallı ve Serhan Kablan katıldı.

Yemekte konuşan EAK Başkanı Erodotos Miltiadous, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni organizasyonlarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sporun birleştiriciliği bir kez daha kanıtlanmış oldu. Umarım gelecekte işbirliğimizi daha da geliştireceğiz” açıklamasını yaptı. Gece yenen yemeğin ardından son buldu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.