banner913
banner932
banner1012

Koop Bankta futbol heyecanı sürüyor

banner1020

“Koop Bank Halı Saha Futbol Turnuvasında B Grubu tamamlanırken, Binboğa namağlup B Grubu Birincisi oldu. Koop Süt-2 ise grup ikincisi oldu

banner974
Koop Bankta futbol heyecanı sürüyor

banner971

Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Ltd tarafından organize edilen “Koop Bank Halı Saha Futbol Turnuvası” tüm hızıyla devam ediyor.

İki grubun mücadele ettiği turnuvada B grubunda maçlar tamamlandı. B Grubunda BİNBOĞA takımı namağlup birinciliği alırken, Koop Süt-2 ikinci oldu. A Grubunda ise bu akşam Koop Süt ile Koop Bank Genel Müdürlük arasında oynanacak maçın ardından, yarı final maçları belirlenecek.

Çapraz eşleşme ile yapılacak yarı final maçlarında B Grubu birincisi BİNBOĞA, A Grubu birincisi ile B Grubu ikincisi Koop Süt-2, A Grubu birincisi ile 29 Temmuz Pazartesi akşamı Çetinkaya Halı sahasında karşı karşıya gelecek. 31 Temmuz Çarşamba akşamı oynanacak final ve üçüncülük maçları ile turnuva sona erecek.

A GRUBU

TAKIMLAR                                      PUAN

1.KOOP SÜT                                               6

2.KOOP BANK GENEL MÜDÜRLÜK      6

3.KOOP ZİRAİ LEVAZIM              3

4.KOOP BANK İÇ DENETİM        0

B GRUBU

TAKIMLAR                                      PUAN

1.BİNBOĞA                                     12

2.KOOP SÜT-2                               9

3.KOOP BANK LEFKOŞA              6

4.KOOP İSKELE/MAĞUSA/HARUP       3

5.ŞEKER SİGORTA                         0

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.