banner913
banner932
banner1012

‘Kocaman’ pişmanlık

banner1020

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği ve Kayserispor maçlarında son dakikalarda kaçan galibiyetler nedeniyle şampiyonluk yarışında geride kaldıklarını söyledi

banner974
‘Kocaman’ pişmanlık

banner971

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şampiyonluk yarışında geride kalmalarını iki maça bağladı.

Evlerindeki Gençlerbirliği ve Kayserispor karşılaşmalarda kaybettikleri puanları çok aradıklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, "İnanılmaz bir sezon yaşıyoruz. Bireysel hatalardan tutun hakem hatalarına kadar.. Ama bütün bunların içinde iki maç hakikaten vurucu... 5 gol atıyorsunuz, 5 gol yiyorsunuz. İçeride oynuyorsunuz ve sadece 2 puan kazanabiliyorsunuz. Şu anda 1 puanı bile arıyoruz" diye konuştu.

Kocaman, iki maçın zihninde yer ettiğini belirtirken, "Ama esas olan keşke Akhisar’ı, Sivasspor'u yenebildiğimiz gibi yenseydik, şu anda liderdik” dedi.

Bu sezon kıyasıya geçen şampiyonluk yarışına da değinen Aykut Kocaman, "Umarım doğruları yapan ve hak eden kazanır. Doğruları yapan kazanınca herkes kazanmış olacak" ifadesini kullandı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.