banner913
banner932
banner1012

Kempocularımız Portekiz'de göğsümüzü kabarttılar

banner1020

Portekiz'in Lizbon kentinde düzenlenen Avrupa Kempo Şampiyonasında Tarık Yayar gümüş madalya, Ekim Özgüvenli ise üç tane bronz madalya kazandı

banner974
Kempocularımız Portekiz'de göğsümüzü kabarttılar

banner971

Uluslar arasıKempo Federasyonunun (International KempoFederation) 2019 faaliyet programında yer alan Avrupa Kempo Şampiyonası, Portekiz'in Lizbon kentinde 60 ülke 430 sporcunun katılımı ile yapıldı.

İki sporcu (Ekim Özgüvenli-Tarık Yayar) ve 1 kafile başkanı (KKTC KempoSavunma  Sporları Temsilcisi) Mehmet İngenç’in katıldığı turnuvada Tarık Yayar 50kg Semi Kontak kategorisinde 2.ci gelerek gümüş madalya elde etti. Grappling Submission kategorisinde 75-85-95 kg sikletlerinde ise Ekim Özgüvenli üç tane bronz madalya kazanarak büyük başarı elde ettiler.

KKTC bayrağı için ter döken sporcular ve kafile başkanı Mehmet İngenç’in, Pazartesi günü sabah erken saatlerde dönmesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.