banner913
banner932
banner1012

Kaptan Erbay – SAYTEV işbirliği

banner1020

Kaptan Erbay Futbol Okulu ile SAYTEV işbirliğine giderek, Kaptan Erbay & Saytev Futbol Akademisi olarak yoluna devam edecek

banner974
Kaptan Erbay – SAYTEV işbirliği

banner971

Fenerbahçe Spor Kulübü ile dört yıldır işbirliği içerisine giren Kaptan Erbay Futbol Okulu yoluna Kaptan Erbay & Saytev Futbol Akademisi olarak devam etme kararı aldı.

Ülkemize futbol okulu anlamında ilk kurulan altyapı okulu olan Kaptan Erbay Futbol Okulu 2001 yılından 2015 yılına kadar aralıksız faaliyetlerini sürdürdü. 2015-2019 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü ile işbirliği içerisine giren okul artık yoluna Kaptan Erbay & Saytev Futbol Akademisi olarak devam etme kararı alırken, dün birlikteliğin ilk tohumları atıldı.

Akademi futbolcu yetiştirme, yetişen futbolcuları yeteneklerine göre futbol kulüplerine kazandırma, futbolcu-okul-aile ilişkileri arasında örnek olma, tüm çocukların dersleri ile ilgilenme, beslenme, disiplin ve topluma sağlıklı, terbiyeli çocuklar yetiştirmeyi kendisine ilke edindi. İlerleyen günlerde resmî olarak imzalanacak protokol ile kamuoyuna detaylı bilgi ve faaliyetleri hakkında geniş bilgi verileceği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.