banner913
banner932
banner1012

Kamil Ahmet Çörekçi Trabzon’la anlaştı

banner1020

Savunmasını güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Eskişehirspor’dan Kamil Ahmet Çörekçi transferini büyük ölçüde bitirdi. 25 yaşındaki sağ bek ile anlaşan Bordo-Mavililer, Eskişehir’e takas teklifinde bulunacak. Ailesi Kıbrıslı Türk olan Kamil Londra doğumlu

banner974
Kamil Ahmet Çörekçi Trabzon’la anlaştı

banner971

Ersun Yanal yönetiminde gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un prensip anlaşmasına vardığı Kamil Ahmet Çörekçi, yarın Trabzon’da sağlık kontrolünden geçirilecek.

25 yaşındaki sağ beki Trabzon’a davet eden bordo-mavililerin, yarın sabah saatlerinde yapılacak sağlık kontrolünde bir sorun çıkmaması durumunda oyuncu ile sözleşme imzalayacağı belirtildi. Geride kalan sezonda TFF 1. Lig’de Eskişehirspor formasıyla 29 maçta 2 bin 592 dakika süre alan Kamil Ahmet, 1 de gol kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.