banner913
banner932
banner1012

Kamalı: Lobicilikte geriyiz

banner1020

Tonguç Kotak ile 45 dakika programının ilk konuğu olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Orçun Kamalı, "Lobicilikte geriyiz." açıklamasını yaptı

banner974
Kamalı: Lobicilikte geriyiz

banner971

Tonguç Kotak ile 45 dakika programı, BRTSPOR’da dün ilk kez yayınlandı. Tonguç Kotak ile 45 dakika programının ilk konuğu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Orçun Kamalı oldu.
Orçun Kamalı programda, geçtiğimiz hafta sonu FIFA Kongresine birlikte katıldığı UBP Mağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu ile orada yaptıkları temasları aktardı.
Kongre esnasında otelde değil de olayın olduğu yerde ikili temas yaptıklarını söyleyen Kamalı orada hem siyasi hem de lobicilik anlamında faaliyetler yürüttüklerini söyledi.
Kamalı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili ve UEFA Ulusal Federasyonlar Komitesinin başkanlığını da yürüten Servet Yardımcı, bize buralarda büyük destek oluyor diye konuştu.
Ülke olarak lobicilikte geriyiz diyen Kamalı, devlet ile birlikte Futbol Turizmi ve Spor Turizmi konusunda hükümet ile bir lobicilik olayına girmelerinin gerektiğini vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.