banner913
banner932
banner1012

Kabylia için destek arayışı

banner1020

CONIFA Dünya Kupası'na katılacak takımlardan olan Kabylia için LTTFF Karma Sorumlusu Osman Ercen, destek çağrısında bulunurken, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan destek beklediklerini söyledi

banner974
Kabylia için destek arayışı

banner971

Dünyada tanınmamış, ülke, federasyon ve bağımsız bölgeleri bir araya getiren CONIFA'nın düzenleyeceği CONIFA Dünya Kupası, 31 Mayıs - 9 Haziran tarihleri arasında İngiltere'nin Başkent'i Londra’da yapılacak.

KKTC Milli Takımı'nın da katılacağı CONIFA Dünya Kupası, Londra’da aralarında Enfield Town FC kulübünün de bulunduğu değişik stadlarda dörderli gruplarda oynanacak maçlarla start alacak.

CONIFA Dünya Kupası'na katılacak olan takımlarla hazırlık maçları gerçekleştirecek olan Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) Karma Sorumlusu Osman Ercen, CONIFA Dünya Kupası organizasyonuna en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışacaklarını açıkladı. Ercen, gelecek takımlardan olan Cezayir sınırları içindeki Kabylia takımının mali açıdan zor durumda bulunduğunu belirterek, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun yanı sıra Londra Türk Ligi kulüplerinden de destek beklediklerini kaydetti.

CONIFA Dünya Kupası'nda gruplar şöyle:

Grup: Barawa, Cascadia, Ellan Vannin, Tamil Eelam,

Grup: Abazya, Felvidek, KKTC, Tibet

Grup: Kiribati, Matabeleland, Padania, Szekely Land,

Grup: Kabylia, Penjab, United Koreans in Japan, Western Armenian

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.