banner913
banner932
banner1012

İngiltere Premier Lig'de favoriler kazandı

banner1020

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında sezonun iddialı takımları Manchester City, Manchester United ve Chelsea, rakiplerini yendi

banner974
İngiltere Premier Lig'de favoriler kazandı

banner971

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında sezonun iddialı takımları Manchester City, Manchester United ve Chelsea, rakiplerini yenerek haftayı 3 puanla kapadı.

Lider Manchester City, Etihad Stadı'nda ağırladığı Crystal Palace'ı Leroy Sane, Raheem Sterling (2), Sergio Agüero ve Fabian Delph'in golleriyle 5-0 yendi.

Namağlup bir diğer ekip Manchester United ise 20. dakikada Romelu Lukaku'nun ağları havalandırmasıyla zorlandığı Southampton deplasmanını 1-0'la geçerek mücadeleden 3 puanla ayrıldı.

Geçen yılın şampiyonu Chelsea, konuk olduğu Stoke City karşısında 4-0'lık skorla rahat bir galibiyet aldı. Londra temsilcisinde Alvaro Morata hat-trick yaparak yıldızlaşırken, Chelsea'nin diğer golünü ise Pedro kaydetti.

Günün sona eren diğer maçlarında Everton, ağırladığı Bournemouth'u Oumar Niasse'nin golleriyle 2-1 yendi. Watford ise konuk olduğu Swansea City karşısında sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçların ardından 16 puanlı takımlardan Manchester City, averajla Manchester United'ın üzerinde liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Chelsea ise 13 puanla üçüncü sırada yer aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.