banner913
banner932
banner1012

Ibrahimovic 1 ay, Lukaku 2 maç yok

banner1020

Manchester United'ın golcüsü Zlatan Ibrahimovic yine sakatlandı. Kasım ayında sahalara dönen yıldız futbolcu, 1 ay daha takımdan uzak kalacak

banner974
Ibrahimovic 1 ay, Lukaku 2 maç yok

banner971

Zlatan Ibrahimovic'in sakatlığı nüksetti. Uzun bir aranın ardından Kasım ayında sahalara dönen Manchester Unitedlı golcü, 1 ay futboldan uzak kalacak.

Açıklama, İngiliz ekibinin menajeri Jose Mourinho'dan geldi. Golsüz berabere biten Southampton maçının ardından konuşan Portekizli teknik adam, "Daha önce sakatlık yaşadığı dizinde, yine sorun var. Bir ay daha forma giyemeyecek" dedi.

Bu arada, son maçta takımın diğer golcüsü Romelu Lukaku da sakatlandı. Belçikalı futbolcu, karşılaşmanın 14. dakikasında aldığı darbenin ardından oyundan çıkma zorunda kaldı.

Lukaku'nun da en az 2 maç oynaması beklenmiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.