banner913
banner932
banner1012

Haftanın kazananı Başakşehir

banner1020

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı

banner974
Haftanın kazananı Başakşehir

banner971

Spor Toto Süper Lig'de 26. haftada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi golsüz sona ererken; gözler Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçına çevrildi. Zirve yarışını yakından ilgilendiren Maçta Medipol Başakşehir, Beşiktaş'ı 1-0 yendi. 
Kazananın 54 puanlı lider Galatasaray'la arasındaki puan farkını bire indireceği maçın ilk yarısında Medipol Başakşehir'in üstünlüğü vardı. İlk 10 dakikada 2 net gol fırsatı yakalayan Başakşehir, 20. dakikada da çizgide Tosic'e takıldı. 28. dakikada ise Elia'nın sayısı ilk yarının skorunu ilan etti, Medipol Başakşehir: 1 - Beşiktaş: 0.
İkinci yarıya Beşiktaş daha etkili başlarken, özellikle 62. dakikada Caiçara'nın 2. sarı kartla oyun dışı kalmasının ardından oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Ancak net fırsatlar yakalayamayan Beşiktaş, maçtan yenik ayrılmaktan kurtulamadı. Siyah Beyazlılar'ın Güneş döneminde Başakşehir karşısındaki galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Beşiktaş, Güneş döneminde sadece bir maçta yenebilmişti. 
Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir, puanını 53 yaptı ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Üç maçlık galibiyet serisi sona eren Beşiktaş ise 50 puanda kaldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.