banner913
banner932
banner1012

Guti, Beşiktaş'a dönüyor

banner1020

İspanya ekiplerinden Real Madrid'in 19 yaş altı takımını çalıştıran Beşiktaş'ın eski futbolcusu Guti Hernandez, siyah-beyazlı ekipte teknik direktör yardımcılığı görevini üstleneceğini duyurdu

banner974
Guti, Beşiktaş'a dönüyor

banner971

Guti, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, futbolcu ve teknik adam olarak görev aldığı Real Madrid'e teşekkür ederek, "Profesyonel olarak gelişme kaydetmek için birkaç gün içinde evim Beşiktaş'a teknik direktör yardımcısı olarak katılacağım." ifadesini kullandı.

Beşiktaş'a, kendisine gösterdiği sevgi ve güven için minnettar olduğunu vurgulayan Guti, "Bunu çok iş ve büyük bir hevesle geri ödeyeceğim. Ailem ve ben İstanbul'daki bu maceraya başlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Guti, futbolculuk kariyerinde 2010-2011 yıllarında Beşiktaş'ta forma giymişti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.