banner913
banner932
banner1012

Göztepe Antalyaspor'u deplasmanda yıktı

banner1020

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe, Antalyaspor'u deplasmanda 3-1 yenerek, zirve takibini sürdürdü. Ev sahibi Antalyaspor, mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

banner974
Göztepe Antalyaspor'u deplasmanda yıktı

banner971

Antalya Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan konuk Göztepe, 8. dakikida Adis Jahovic'in golüyle Göztepe 1-0 öne geçti. 19. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Jahovic farkı 2'ye çıkardı: 0-2
27. dakikada Maicon Marques ile durumu 2-1'e getiren Antalyaspor, sonraki dakikalar için umutlandı. Ancak bu sevinç kısa sürdü. 28. dakikada Sandro ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kart ile oyun dışı kalınca Antalyaspor, sahada 10 kişi kaldı.
İlk yarısı 2-1 biten maçı, 90+1. dakikada Ömer Şişmanoğlu ile 1 gol daha bulan deplasman ekibi Göztepe, 3-1 kazandı.
Bu sonuçla puanını 16'ya çıkaran İzmir temsilcisi Göztepe, zirve takibini sürdürdü. 6 puanda kalan Antalyaspor ise kötü gidişata "dur" diyemedi. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.