banner913
banner932
banner1012

Görneçliler kenetlenecek

banner1020

Görneç'te, Alpay İnce başkanlığındaki yönetim kurulu, camiayı kenetlemek ve moral kazanmak için rakı gecesi düzenlerken, Baf Ülkü Yurdu'nda bulunan Ferit Portakalcıoğlu ile de ikinci devre için anlaştı

banner974
Görneçliler kenetlenecek

banner971

İsa TABAK

K-PET Birinci Lig ekibi Görneç'te yönetim kurulu, camiayı kenetlemek ve moral kazanmak için rakı gecesi düzenledi. 6 Aralık Çarşamba akşamı Bağ Restorant'ta rakı gecesi düzenleyecek olan Görneç'te, Alpay İnce başkanlığındaki yönetim kurulu, gecenin kalabalık ve güzel geçmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada oldukça zorlu geçecek olan ikinci devre için hazırlıklarını sürdüren yönetim kurulu, takıma takviye için1 futbolcunun transferini kesinleştirdi. Görneç, bonservisi Baf Ülkü Yurdu'nda bulunan Ferit Portakalcıoğlu (Porto) ile anlaştı. Görneç ile yaklaşık 1 aydır antrenmanlara çıkan Ferit, ara transferde Görneç'e transfer olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.