banner913
banner932
banner1012

Gecenin parlayan yıldızı Akbaş

banner1020

Green Pedal Spor Kulübü’nün İskele’de düzenlediği ve ülkede bir ilk olan gece yarışı organizasyonunda Soner Akbaş, Mehmet Sevinç'i geride bırakarak yarışın birincisi oldu

banner974
Gecenin parlayan yıldızı Akbaş

banner971

Green Pedal Spor Kulübü’nün İskele’de düzenlediği criterium yarışı geçtiğimiz akşam İskele'de gerçekleştirildi.

İskele anayolunda yapılan ve ülkede bir ilk olan gece yarışı organizasyonunda yarışçılar arasında büyük çekişme yaşandı. Özellikle elit kategorisi kıyasıya rekabete sahne oldu.

Ülkenin yetiştirdiği en önemli bisikletçilerden olan Soner Akbaş ve Mehmet Sevinç yarışın sonunda görülmeye değer bir sprint mücadelesi verdi. Kafa kafaya giden mücadelenin galibi Soner Akbaş oldu. Böylelikle son yıllarda kendini gerek ülkemizde gerekse Türkiye’de ciddi şekilde geliştiren Soner Akbaş, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Green Pedal’in organizasyonunu yaptığı yarışta kaza dışında her şey güzel geçerken, yarış sonrasında ödüller verildi. Gece sonunda sahne alan Ahmet Evan ise katılımcıları coşturdu.

Sonuçlar şöyle:

Elitler:

1- Soner Akbaş

2-Mehmet Sevinç

3-İlker Ercen

 Gençler:

1-Şevket Hançerli

2-Mert Hançerli

3-Berk Bağrıkara

 Masterler:

1-Ali Sükan

2-Serhat Alışkan

3-Kudret Güloğlu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.