banner913
banner932
banner1012

“Galatasaray’ın Avrupa kupalarına katılması için engel yok”

banner1020

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yaptığı telefon görüşmesi sonucunda sarı-kırmızılıların önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılmak için ceza ve engeli olmadığını açıkladı

banner974
“Galatasaray’ın Avrupa kupalarına katılması için engel yok”

banner971

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve beraberindeki heyet, 9 Mart‘ta sarı-kırmızılı kulübün mali durumu hakkında bilgi vermek amacıyla İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA yetkilileriyle bir araya gelmişti.

Sarı-kırmızılılara beklediği müjdeli haber de geldi. Başkan Mustafa Cengiz, konuyla ilgili kulüp televizyonunda yaptığı açıklamada, “Az önce UEFA’dan bir telefon geldi; sağlıklı bir haber. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılmak için herhangi bir ceza veya engel yok. İnşallah gelecek sezon Avrupa’da yer alacağız. Buradan Türk spor camiasına müjde veriyorum. Önümüzdeki günlerde Cenevre’ye gideceğiz ve UEFA ile taahhüt sözleşmesi yapacağız. UEFA’nın birtakım talepleri olacak. Bunları yerine getirme amacıyla taahhüt yapacağız” şeklinde konuştu. 

UEFA’nın doğruları gördüğünü vurgulayan Başkan Cengiz, “Galatasaray bir dünya markası ve bizim Avrupa kupalarına gitmemizi engellemedi. Camiamıza hayırlı olsun. Allah utandırmasın" dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.