banner913
banner932
banner1012

Galatasaray'da Tudor krizi

banner1020

Galatasaray’da Igor Tudor krizi yaşanıyor. Hırvat teknik adamın, sarı kırmızılı kulübe açtığı bir buçuk milyon Euro’luk tazminat davası sıkıntı yarattı

banner974
Galatasaray'da Tudor krizi

banner971

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor’un kulübe 1,5 milyon avroluk tazminat davası açması ortalığı karıştırdı.

Dönemin başkanı Dursun Özbek, Hırvat çalıştırıcı ile fesih görüşmesi yapmak için masaya oturmuş ancak Tudor, kalan 5 aylık maaşını, 100’er bin avroluk taksitlendirmeyle almayı kabul etmişti.

Tudor'un 3 yardımcısına da 5 aylığı yaklaşık 500 bin avroyu bulan para, vadeli şekilde ödenecekti ancak son dakikada Dursun Özbek, fesih sözleşmesine, “Başka kulüple anlaşırsan aradaki farkı düşerim” maddesi koydurmak istedi.

Hırvat hoca bunu kabul etmeyince, anlaşma sağlanamadı ve Tudor dava açma yoluna gitti.

Igor Tudor, dava açarken avukatının uyarısıyla sözleşmesinde yazan, “Şampiyon olursa 500 bin avro prim alır” maddesini de tazminat miktarına ekletti.

Bıraktığı dönemde, liderin 1 puan gerisinde olduğunu belirten Tudor, bu paranın da kendisine ödenmesini talep etti.

Böylece Galatasaray’ın kasasından şimdi vadesiz bir buçuk milyon avro çıkabilir.

Bu durum, Sarı - Kırmızılı kulübü, Finansal Fair-Play kapsamında müzakerelerde bulunduğu UEFA’nın gözünde de prestij kaybına uğrattı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.