banner913
banner932
banner1012

Futbolumuzun acı günü

banner1020

Futbolumuzun önemli değerlerinden Yalova Spor Kulübü başkanı Tahsin Mertekçi'nin vefatı büyük üzüntüye neden olurken, yayınlanan mesajlarda duyulan acı ve üzüntü belirtildi. Halkın Sesi Spor Dünyası olarak bizler de Tahsin Mertekçi'ye Tanrı’dan rahmet, yaslı ailesine ve Yalova camiasına da başsağlığı dileriz

banner974
Futbolumuzun acı günü

banner971

Elim bir trafik kazası sonrasında zamansız kaybettiğimiz ülkemizin ve futbolumuzun önemli değerlerinden Yalova Spor Kulübü başkanı Tahsin Mertekçi'nin vefatı sonrasında Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, ve aralarında Hamitköy'ün de yer aldığı birçok kulüp, başsağlığı mesajları yayınlayarak, üzüntülerini dile getirdiler.

2 Maç Ertelendi

Bu arada Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Tahsin Mertekçi’nin Bostancılı olmasından dolayı Bostancı Bağcıl – Hamitköy ve DTB U21 – Yalova U21 maçlarını erteledi. Oynanan maçlardan önce ise Tahsin Mertekçi’nin anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, ve Hamitköy Spor Kulübü'nün yayınladığı mesajlar şöyle:

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU: ACIMIZ SONSUZDUR

"Sevgili dostumuz, kardeşimiz, Kıbrıs Türk futboluna uzun süre hizmet etmiş Yalova SK Başkanı Tahsin Mertekçi'yi elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Acımız sonsuzdur. Milletimizin başı sağolsun. Merhuma Tanrı'dan rahmet, yakınları ve sevenlerine sabır dileriz."

KULÜPLER BİRLİĞİ: ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

"Yalova Spor Kulübü başkanımız, arkadaşım Tahsin Mertekçi'nin trafik kazasında hayatını kaybetmesi haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Futbol camiası olarak şoke olduk. Acımız gerçekten çok büyüktür.
Kendisini genelde memleketi ile Kıbrıs Türk futboluna, özelde ise kulübüne adamış arkadaşımıza Kulüpler Birliği ve şahsım adına Tanrı'dan rahmet, yaslı ailesine ve Yalova camiasına sabırlar dilerim."

KTSYD: VEFATI SPOR CAMİASINI DERİNDEN ÜZDÜ

Kıbrıs Türk Futboluna uzun yıllardır hizmetleri bulunan Yalova Kulüp Başkanı Tahsin Mertekçi’nin elim bir trafik kazası sonucu vefatı tüm ülkeyi olduğu gibi spor camiasını da derinden üzmüştür.

Tahsin Mertekçi’ye Allah rahmet dilerken, ailesine, Yalova camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.”

HAMİTKÖY SPOR KULÜBÜ: ÜZÜNTÜLÜYÜZ

"Özelde Yalova Spor Kulübü'ne genelde ise futbolumuza önemli hizmetlerde bulunmuş olan Yalova Spor Kulübü başkanı sayın Tahsin Mertekçi'nin vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Zamansız vefattan dolayı üzüntülüyüz. Kendisine Tanrı'dan rahmet, yaslı ailesine sabırlar dileriz . Tüm spor camiamızın ve Yalova Spor Kulübü'nün başı sağ olsun. Nurlar içinde uyusun."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.