banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçeliler yeni lokallerine kavuşacaklar

banner1020

KKTC Fenerbahçeliler Derneği yeni lokal binasını hizmete sokmak için Küçük Kaymaklı Şht Mehmet Kemal Parkını kiraladı

banner974
Fenerbahçeliler yeni lokallerine kavuşacaklar

banner971

KKTC Fenerbahçeliler Derneği her kesime hitap edecek yeni lokal binasını hizmete sokmak için Küçük Kaymaklı Şht. Mehmet Kemal Parkını kiralayarak çalışmalara başladı.

Yeni lokal binası konusunda açıklamalarda bulunan KKTC Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyesi Burçin Aliusta şu açıklamaları yaptı:

"Her veda yeni bir başlangıçtır. Uzun yıllar içerisinde bir çok anı barındıran, ülkemizdeki tüm taraftarlarımızı tek bir çatı altında çeşit türlü hizmet veren binamıza veda etme vakti geldi.
KKTC Fenerbahçeliler Derneği olarak iyisiyle kötüsüyle unutulmaz anlara şahitlik eden lokalimizi , daha etkin bir yapıda , içerisinde birçok aktivite ve faaliyet alanı barındıracak olan, 7den 70e her kesime hitap edecek olan yeni lokalimize taşınıyoruz.

İçerisinde spor yapmak isteyenlere oyun alanı olan, çocuklarımızın eğlenebileceği çocuk parkı olan, gerek açık gerekse kapalı alanıyla hem restoran hem de bar ortamıyla, ailelerin, gençlerin, renktaşlarımızın hoş vakit geçirebileceği örnek bir sosyal tesis yaratmak üzere bayram sonrası çalışmalarımıza başlıyoruz. Yeni mekanımız Lefkoşa Öğretmen Akademisi tarafında bulunan, Küçük Kaymaklı Şht. Mehmet Kemal Parkını kiralayarak, sarı lacivert renklerle donatarak hem taraftarlarımıza hem de topluma kazandırmak için yola çıktık.

Kısa sürede tadilatını bitirerek sosyal bir tesis haline gelecek olan lokalimizde yine her zamanki gibi tüm renktaşlarımızı ve üyelerimizi ağırlamak ve hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz. Daha büyük hedeflere ulaşmak, siz büyük taraftarlarımıza daha iyi hizmet etmek için durmaksızın çalışıyoruz. En yakın zamanda yeni tesisimizde, hep birlikte, yeni tarihler yazmak üzere..."
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.