banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe'de Luis Neto sesleri

banner1020

banner974
Fenerbahçe'de Luis Neto sesleri

banner971

Fenerbahçe transfer çalışmalarını hızlandırıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda önceliği stopere veren sarı-lacivertli ekibin Zenit'li Luis Neto ile el sıkıştığı kaydediliyor.

Zenit ile son pürüzleri gidermek için temaslarını sürdüren Fenerbahçe'nin kısa sürede bu transferi bitirmeyi planladığı belirtiliyor.

Sarı-lacivertliler anlaşmanın sağlanması halinde deneyimli futbolcuyu, İstanbul'a getirerek takımla antrenmanlara başlatacak.

Daha önce Gustavo Gomez için Milan ile görüşmeler yapan yönetim, bu transfer girişiminden olumlu cevap alamamıştı. Bunun üzerine rota değiştiren Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki Portekizli stoperi kadrosuna katmaya çok yakın olduğu kaydediliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.