banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe'de Badstuber sesleri

banner1020

Kongreye odaklanan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da devam ediyor. Defansa takviye planlayan sarı lacivertlilerin gündeminde Holger Badstuber var

banner974
Fenerbahçe'de Badstuber sesleri

banner971

Fenerbahçe'de gözler hafta sonu yapılacak kongredeki başkanlık seçimine çevrilirken, transfer çalışmaları da devam ediyor.

Geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Neto'nun Zenit'e geri dönüşü sonrasında defansın merkezine takviye planlayan sarı-lacivertliler, gündemine Badstuber'i aldı.

Bayern Münih altyapısından yetişen 29 yaşındaki oyuncu, uzun süren sakatlıkları nedeniyle istenen performansı sergileyememişti.

Bayern kariyeri sonrasında bir sene Schalke'de kiralık olarak forma giyen milli oyuncu, geçtiğimiz sezon Stuttgart'a transfer olmuştu.

Badstuber, Bundesliga'da bu sezon 27 maçta forma giydi ve 2 kez gol sevinci yaşadı..

Lazio'nun da transfer listesinde yer alan Alman oyuncu için Fenerbahçe'nin görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi.

Neustadter ve Skrtel ile devam etmek isteyen ve iki stoper transferi planlayan Fenerbahçe'de transferler kongre sonrasında netlik kazanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.