banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe başkentte de kayıp

banner1020

Kayserispor maçında 3-1 öne geçtiği maçta uzatmaların uzatmasında yediği golle puan kaybeden Fenerbahçe, başkentteki maçta Osmanlıspor karşısında da skoru koruyamadı. Sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı

banner974
Fenerbahçe başkentte de kayıp

banner971

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı.

Geçen hafta evinde son saniye golüyle Kayserispor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, başkent deplasmanında da 2 puan bırakarak, zirve yarışında ağır bir yara aldı.

Süper Lig'in 11. haftasında, Ankara'daki maçta Fenerbahçe, ligin son sırasındaki Osmanlıspor'la karşılaştı. Sarı-lacivertliler, 7. dakikada Ozan Tufan'ın asistine Giuliano'nun golüyle öne geçti. Aykut Kocaman'ın ekibi sahadan 3 puanla ayrılacak derken, Sarı Kanarya'nın son dakika sendromu yeniden nüksetti ve Osmanlıspor 89. dakikada Umar Aminu ile beraberlik golünü buldu.
Şener Özbayraklı'nın çıkarken kaptırdığı topta Osmanlıspor golü buldu ve sarı-lacivertliler karşısında son dakikalarına geride girdiği maçta sahadan 1 puanla ayrıldı.
Başkentte yeniden hayal kırıklığı yaşayan sarı-lacivertliler lider Galatasaray'dan 9 puan geriye düştü..

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.