banner913
banner932
banner1012

Fener, Antalya’dan mutlu döndü

banner1020

Fenerbahçe, Antalyaspor engelini 1-0'la geçti, üst üste 2. galibiyetini elde etti. Puanını 23 yapan sarı lacivertliler, averajla Beşiktaş'ın önüne geçti ve 3. sıraya yükseldi. Fenerbahçe'yi galibiyete taşıyan isim 45. dakikadaki golüyle Giuliano oldu

banner974
Fener, Antalya’dan mutlu döndü

banner971

Süper Lig'de beklentilerin uzağında bir görüntüyle başlayan Fenerbahçe, vites yükseltti. Üç maçlık beraberlik serisinin ardından Aykut Kocaman'ın görevde kalıp kalmayacağı muamma haline gelen Fenerbahçe, 13. haftada konuk olduğu Antalyaspor'u 1-0 yendi; üst üste 2. galibiyetini elde etti.

Geçen hafta DG Sivasspor'u Soldado'nun hat-trick yaptığı maçta 4-1 yenen Fenerbahçe'yi Antalyaspor karşısında galibiyete taşıyan isim, 45. dakikadaki sayısıyla Giuliano oldu. Geçen haftada takımının etkili isimlerinden olan Brezilyalı, ceza yayı üzerinden Janssen'in pasında sağ çaprazda cezasahasına girdi, vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı kaleci Ferhat'ın sağından ağlarla buluşturdu.

Antalyaspor'da Samuel Eto'o, 49. dakikada kaleci Volkan'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda takımını mutlak golden etti.

Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonuç vermedi ve Fenerbahçe sahadan 1-0 galip ayrıldı. 90+1'de sarı kart gören Vincent Janssen, cezalı duruma düştü ve Kasımpaşa maçında yerini alamayacak. 

Bu sonucun ardından puanını 23 yapan Fenerbahçe, averajla Beşiktaş'ın önünde 3. sıraya çıktı. 

Ligde zor günler geçiren Antalyaspor ise 13 puanda ve 14. sırada kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.