banner913
banner932
banner1012

Erhürman, Üniversite Sporları Federasyonu yönetimini kutladı

banner1020

banner974
Erhürman, Üniversite Sporları Federasyonu yönetimini kutladı

banner971

Başbakan Tufan Erhürman, Avrupa Üniversite Sporları Birliği’ne üye olan Üniversite Sporları Federasyonu (ÜSF) yönetimini kabul etti.

Kabulde Başbakan Tufan Erhürman şu açıklamayı yaptı:

"Üniversite Sporları Federasyonu’muzun başarılı girişimleriyle üniversitelerimizdeki sporcularımıza Avrupa'da yarışma ve müsabaka yapma yolu açıldı. Bundan böyle sporcularımız Avrupa Üniversite Sporları Birliği (EUSA) tarafından yapılan organizasyonlara EUSA bayrağı altında katılabilecekler. Hem üniversitelerimizdeki sporcularımızın Avrupa'da yarışabilmesi, hem de diğer federasyonlarımızın benzer girişimlerine emsal teşkil etmesi açısından son derece önemli bir sonuç elde edildi. Bu sonucun elde edilmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.