banner913
banner932
banner1012

Erhürman'dan, stad yapımını hızlandırın talimatı

banner1020

Başbakan Tufan Erhürman, Mustafa Hidayet Çağlar Stadının yapımının hızlandırılmasının talimatını verdi

banner974
Erhürman'dan, stad yapımını hızlandırın talimatı

banner971

Redif Nurel başkanlığındaki Merit Alsancak Yeşilova Spor Kulübü yönetimi Başbakan Tufan Erhürman’ı ziyaret ederek Mustafa Hidayet Çağlar Stadının yapımı ile ilgili isteklerini iletti.

Konu ile ilgili olarak Merit Alsancak Yeşilova Spor Kulübü yönetiminden yapılan açıklama şöyle:

"Merit Alsancak Yeşilova Spor Kulübü yönetimi olarak, Sn Başbakan Tufan Erhürman’ı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde bize göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Sahamızın yapımı ile ilgili ilgi ve alakası da bizi ayrıca memnun etmiştir. Ziyaretimizde Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nun olumlu görüşleri de bizi sevindirmiştir. Sn. Erhürman’ın talimatı ile fizibilite raporunun hazırlanması ve sahamızın biran önce yapımının hızlandırılması talimatı bizden çok Alsancak gençlerini sevindirmiştir. Merit Alsancak Yeşilova başkanı Redif Nurel, as başkan Erhan Konuksal, yöneticiler Cenk Şekeroğlu, Abdullah Karatepe, medya direktörü Eray Yavuk ve avukat Turan Rahvancıoğlu görüşlerini Başabakan Sn. Erhürman’a aktardılar."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.