banner913
banner932
banner1012

Engelsiz yürekler, çiçeklerle karşılandı

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları, Bosna’dan adaya dönen ‘engelsiz yürekleri’ Ercan Havaalanı’nda çiçeklerle karşıladı

banner974
Engelsiz yürekler, çiçeklerle karşılandı

banner971

Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonası Grup Elemeleri için gittiği Bosna’da 3 galibiyet alarak grup ikincisi olan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ülkemizi gururlandırdı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları adaya dönen ‘engelsiz yürekleri’ Ercan Havaalanı’nda çiçeklerle karşıladı.

Sıcak samimi ortamda yaşanan coşkulu karşılama sonrası sporcular ve yöneticilerden oluşan kafile birlikte fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi.

Bosna Hersek’te yapılan Avrupa Tekerlekli Basketbol Ligi grup eleme maçlarında Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı üst üste 3 galibiyet alarak grup ikincisi olmuştu. Görkemli bir törenle ikincilik kupasını kaldıran Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın skorer oyuncusu Murat Ekşi ise turnuvanın All Star’ı seçildi.

Antrenör Hüseyin Dayı yönetimindeki Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın kadrosunda Murat Ekşi, Erkan Taşçı, Mahmut Yavşan, Ömer Cumhur Bulduk, Ahmet Akdeniz, Duran Tak, Osman Hamidan, Murat Göçer ve Ertan Külahlılar yer aldı. 

Temsilcimizin Bosna kafilesinde Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yusuf Musioğlu, Asbaşkan Serkan Muhtaroğlu, Genel Sekreter Asım Başaranel, Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Müdürü Ayhan Barış ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’den uzmanlar da hazır bulundu.

ŞANLIURFA DEPLASMANI

Avrupa Kupası grup elemeleri nedeniyle Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde geçtiğimiz hafta maçı ertelenen Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 17 Mart Cumartesi günü Şanlıurfa Belediye SK ile deplasmanda mücadele edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.