banner913
banner932
banner1012

Drogba noktayı koyuyor

banner1020

ABD'nin Phoenix Rising takımında oynayan Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba, sezon sonunda futbol kariyerini noktalayacağını tekrar belirtti

banner974
Drogba noktayı koyuyor

banner971

Fransız basınına açıklamada bulunan yıldız futbolcu, ABD İkinci Futbol Ligi'nin (USL) bitiminde futbol kariyerini sonlandıracağını kaydetti.

İki gün önce 40. yaşını kutlayan Drogba, "Futbol oynamak benim için gerçekten memnuniyet verici. Oynarken çok eğleniyorum. Şu anki kulüp sahibi-futbolcu pozisyonumdan da memnunum. Birçok genç oyuncu etrafımda ve onlara yardımcı olmayı seviyorum. Ancak bu sezon son. 40 yaşındayım ve futbolu noktalamanın zamanı geldi." ifadelerini kullandı.

Drogba, geçen sene kasım ayında da futbolu bırakacağını duyurmuştu.

Ortağı olduğu Phoenix Rising'de futbol kariyerini sürdüren ve Galatasaray'da 1,5 sene görev alan golcü futbolcu, kariyerinde Guingamp, Olympique Marsilya, Chelsea, Şanghay Shenhua ve Montreal Impact formaları giymişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.