banner913
banner932
banner1012

Dr.Fazıl Küçük Stadı’ndaki çalışmalar aralıksız sürüyor

banner1020

Koopbank Kıbrıs Kupası final maçının yanısıra CONIFA EURO 2017 turnuvasına da hizmet edecek olan Dr.Fazıl Küçük Stadı’ndaki çalışmalar aralıksız sürüyor

banner974
Dr.Fazıl Küçük Stadı’ndaki çalışmalar aralıksız sürüyor

banner971

Mağusa Dr Fazıl Küçük Stadı’ndaki aydınlatma çalışmaları devam ederken, çevre düzenlemesi ve soyunma odalarındaki yenileme çalışmaları da sürüyor.

Koopbank Kıbrıs Kupası final maçının yanısıra CONIFA EURO 2017 turnuvasına da  hizmet edecek olan Dr.Fazıl Küçük Stadı’ndaki çalışmalar aralıksız sürüyor. Stad’ın kısa süre sonra yeni bir görüntüye sahip olması bekleniyor.

Mahirel:

Spor Dairesi Mağusa Bölge amiri Kemal Mahirel, çalışmalarla ilgi yaptığı açıklamada, gerek soyunma odaları gerekse sahayı çevreleyen duvarlarda yenileme çalışmalarının sürdüğünü, bununla birlikte stad girişinden, tribünlere kadar olan mesafeye ise parke döşeme işlemlerine başlanacağını söyledi.

Dr Fazıl Küçük Stad’ında oynanacak olan 3 karşılaşmanın kaldığını belirten Kemal Mahirel, soyunma odalarında yapılan tadilat çalışmalarından dolayı alternatif soyunma odası yapıldığının altını çizdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.