banner913
banner932
banner1012

Dörtyol’dan örnek davranış

banner1020

Dörtyol, düzenlediği geceden elde ettiği gelirin 500 TL’sini, lösemi tedavisi gören Yenicami Akademi futbolcusu Demir Müezzinler’in tedavisine bağışladı

banner974
Dörtyol’dan örnek davranış

banner971

BTM Birinci Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Dörtyol, düzenlediği rakı gecesinden elde ettiği gelirin 500 TL’sini, lösemi tedavisi gören Yenicami Akademi futbolcusu Demir Müezzinler’in tedavisine bağışladı.

Bu arada BTM Birinci Lig Kırmızı Grupta şampiyonlukta iki iddialı 2 takım Vadili ile Dörtyol Cumartesi günü 14 Ağustos Stadında karşılaşacaklar.

Saat 14:30’da başlayacak olan maç öncesinde Dörtyol asbaşkanı Necip Fidan açıklamalarda bulundu. Necip Fidan’ın açıklaması şöyle:

“Dörtyol olarak hedefimizi son maça kadar kovalayacağız. Bu yolda önümüzdeki engelleri aşarak ilerleyeceğiz. Bu engellerden biri de bu hafta deplasmanda oynayacağımız Vadili maçıdır. Bire bir rakibimizi mağlup ederek yolumuza devam etmek için taraftarlarımızın da deplasmanda bizi desteklemelerini istiyoruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.