banner913
banner932
banner1012

Devlet Daireleri arası turnuvanın hazırlıkları başladı

banner1020

27 Ağustos’ta başlayacak Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2018 hazırlıkları başladı

banner974
Devlet Daireleri arası turnuvanın hazırlıkları başladı

banner971

Geleneksel olarak düzenlenen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası bu yıl 27 Ağustos 2018 tarihinde başlaması kararlaştırıldı.

Yaklaşık 1 ayda tamamlanması düşünülen turnuva yine İbrahim Özsoy tarafından organize edilecek. Her yıl büyük bir ilgi gören ve yüksek katılımla gerçekleşen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası yine Gençlik Gücü Halı Sahası’nda gerçekleşecek. Ramadan Cemil İşletmeleri tarafından büyük ödüller ve sürpriz hediyelerin verildiği turnuvada 2017 yılında KKTC Başbakanlığı şampiyonluk elde etmişti.

15 Ağustos 2018 tarihinde kayıtların tamamlanacağı turnuvanın katılım sayısı ve fikstürünü belirlemek  için müracaatlar kabul edilmeye başlandı. Katılım yapacak olan devlet dairelerinin yetkili kişisi tarafından  0542 855 2925 numaralı telefondan İbrahim Özsoy’a ulaşmaları gerekiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.