banner913
banner932
banner1012

Değirmecioğlu’nun ziyaretçileri vardı

banner1020

banner974
Değirmecioğlu’nun ziyaretçileri vardı

banner971

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, Atletizm Federasyonu yeni başkanı Halil Samani ve yönetim kurulu ile atlet Yiğitcan Hekimoğlu ile antrenörü Celal Keleş’i kabul etti.

Yiğitcan Hekimoğlunu kabulünde konuşan Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu bireysel sporlara verdikleri önemin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladıklarını dile getirerek Yiğitcan Hekimoğlu’nu elde ettiği başarılardan dolayı kutladı. Yiğitcan Hekimoğlu’nun elde ettiği başarıların çok önemli olduğuna dikkat çeken Değirmencioğlu Yiğitcan’ın antrenörü Celal Keleş ile çok çalışarak bu başarıyı elde ettiğini, kendilerinin de daire olarak bu başarıyı ödüllendireceklerini söyledi.

Alkan Değirmencioğlu, Atletizm Federasyonu yeni Başkanı Halil Samani ve ekibini kabulünde ise atletizmde sporcuların son dönemde gösterdiği başarılardan dolayı son derece memnun olduklarını ifade etti. Değirmencioğlu, amaçlarının çocuk ve gençlerin spor yapması olduğunu, sporun kötü alışkanlıklardan koruduğunu ve faydalarının çok olduğunu söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.