banner913
banner932
banner1012

Daireler, şampiyonunu arıyor

banner1020

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda final maçı ve ödül töreni bu akşam yapılıyor

banner974
Daireler, şampiyonunu arıyor

banner971

Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2017 bu akşam tamamlanıyor. Gençlik Gücü Halı Sahası’nda 1 ayı aşkın süredir devam eden Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncülük saat 19.00’da, şampiyonluk maçı saat 20.00’da başlayacak.

Toplam 14 takımın iki ayrı grupta mücadele ettiği Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın üçüncülük mücadelesi Merkezi Cezaevi ile Devlet Hastanesi arasında olacak ve maç saat 19.00’da başlayacak. Bu yılık şampiyonunu belirleyecek maç ise saat 20.00’da başlayacak. Turnuva boyunca yoğun ilgi gösterilen maçlarda rakiplerini mağlup ederek finale kalan takımlar Gelir ve Vergi Dairesi ile Başbakanlık oldu. Ayni gruptan çıkan iki takımın grup aşamasındaki mücadeleleri eşitlikle tamamlanmıştı.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda mücadele eden 14 takıma ve karşılaşmaları yöneten hakemlere final maçı sonunda düzenlenecek törenle ödülleri takdim edilecek. Ayrıca final aşamasında son 4’e kalan takımlara da özel ödüllerin dağıtılacağı törende merhum Hasan Ramadan Cemil de bir kez daha anılmış olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.