banner913
banner932
banner1012

Cyprus Exclusive, kıyafet sponsoru oldu

banner1020

Başarılı faaliyetleri devam eden Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği’ne sponsorlar da ilgi göstermeye başlarken Cyprus Exclusive şirketi kulübün eşofman ve çalışma kıyafetlerine sponsor oldu

banner974
Cyprus Exclusive, kıyafet sponsoru oldu

banner971

Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği(LCİD), faaliyetleri aralıksız sürdürürken, sporcu ve eğitim sayısı da her geçen gün artıyor.

Başarılı faaliyetleri devam eden Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği’ne sponsorlar da ilgi göstermeye başladı. Ülkemizde turizm alanında faaliyet gösteren Cyprus Exclusive şirketi kulübün eşofman ve çalışma kıyafetlerine sponsor oldu.

Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği başantrenörü  Hasan Sapsızoğlu da Cyprus Exclusive şirket direktörü Pauline Chaplin’e bir teşekkür plaketi takdim etti. Bir grup kulüp sporcusu ve antrenörlerle bir araya gelen Pauline Chaplin, kulübün başarılı çalışmalarının devamını dilerken, plaket için de teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.